Sătmăreanca Octavia Zelic, locul I la Olimpiada Naţională de Educaţie Tehnologică

Octavia-Zelicspectacol1spectacol2 spectacol3 spectacol4 spectacol5
Eleva Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” din Satu Mare, Octavia Zelic s-a clasat pe locul I la Olimpiada Naţională de Educaţie Tehnologică, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 8-12 aprilie la Satu Mare. Festivitatea de premiere ai elevilor care au obţinut cele mai bune rezultate la acest concurs a avut loc azi, la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare.
Alături de elevi şi profesori, la eveniment au participat şi subprefectul Altfatter Tamas, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, Mariana Roman şi inspectorul adjunct, Claudiu Mondici.
În luările de cuvânt oficialităţile au felicitat copiii pentru rezultatele obţinute după care a început festivitatea de decernare a premiilor. Printre cei premiaţi se află şi patru sătmăreni.
Astfel, Octavia Zelic, elevă în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” a obţinut locul I dar şi un premiu special. De asemenea, juriul le-a dat premii speciale şi altor trei elevi sătmăreni. Este vorba despre: Andrei Săsăran de la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” (clasa a V-a); Lorena Ardelean de la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” (clasa a VII-a) şi Tudor Păun de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Carei.
În cadrul festivităţii de premiere au avut loc şi câteva momente artistice susţinute de trupa de balet a Şcolii de Arte din Satu Mare, de tânăra solistă Iulia Bălaj şi de cunoscuta trupă de dansuri irlandeze din Tăşnad, „Celtic Fire”.
La faza naţională a Olimpiadei de Educaţie Tehnologică au participat 174 de elevi din ciclul gimnazial (clasele V-VIII) din toată ţara.

 

Un Comentariu la "Sătmăreanca Octavia Zelic, locul I la Olimpiada Naţională de Educaţie Tehnologică"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.