Cele mai tari poze de la meciul Olimpia – Gloria Bistrița

olimpia-gloria02olimpia-gloria03 olimpia-gloria04 olimpia-gloria05 olimpia-gloria06olimpia-gloria07 olimpia-gloria12 olimpia-gloria11 olimpia-gloria10 olimpia-gloria09 olimpia-gloria08olimpia-gloria13 olimpia-gloria14 olimpia-gloria15 olimpia-gloria16 olimpia-gloria17olimpia-gloria18 olimpia-gloria19 olimpia-gloria20

Olimpia Satu Mare a pierdut azi, 12 aprilie, pe teren propriu, meciul jucat în compania echipei Gloria Bistriţa cu scorul de 0 la 1. Partida a contat pentru etapa a XXII-a a Ligii a II-a, Seria a II-a la fotbal. Acesta a fost ultimul meci din sezonul regulat. După înfrângerea suferită azi, Olimpia îşi ia rămas bun de la play-off şi termină campionatul pe locul VII.

Echipa noastră era cât pe ce să fie condusă încă din primul minut când Brumă a şutat de la aproximativ 3 metri spe poartă, însă a nimerit bara transversală. În minutul 13, Bujor a centrat trimiţând balonul spre Villand dar şutul acestuia a fost apărat de portarul bistriţenilor. Două minute mai târziu Bujor a trimis balonul pe lângă poarta oaspeţilor. Ofensiva celor de la Olimpia a continuat şi în minutul 33 când Gavrilescu a şutat pe poartă însă Albuţ a fost pe fază, respingând balonul. În ciuda atâtor ocazii periculoase, la pauză, tabela de marcaj arăta scorul de 0-0.

După ce în prima repriză a nimerit bara transversală, Brumă şi-a luat revanşa în minutul 66, înscriind în poarta noastră de la 6 metri dintr-un corner executat de Chiţu. Deşi au avut mai multe ocazii de a înscrie băieţii lui Tibi Csik nu au nimerit poarta oaspeţilor. Mai mult decât atât, în minutul 92, portarul de la FC Olimpia a văzut cartonaşul roşu după ce l-a faultat pe Feher. În locul acestuia în poartă a intrat Ene.

În urma acestei înfrângeri Olimpia nu s-a calificat în play-off, terminând campionatul pe locul VII.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca-Mureșan, Micaș, Ene, Muntean, Gavrilescu, Svarczkopf (77 Dragoș), Rus (70 Zsiga), Villand, Bujor şi Lemac (54 Feier).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.