SNAP: “La Satu Mare avansările sunt făcute cu dedicaţie”

IPJ

Avansarea înainte de termen a doi dintre poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Satu Mare îi nemulţumeşte pe reprezentanţii sătmăreni ai Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP). Este vorba despre şeful Biroului Rutier, comisarul Cătălin Dănciuţi, respectiv despre o secretară din cadrul Poliţiei Municipale, care potrivit liderului Biroului Teritorial Satu Mare al SNAP, Cosmin Andreica „nu s-au remarcat prin nimic deosebit pentru a fi avansaţi în grad, înainte de termen. Mai mult decât atât, comisarul Dănciuţi trăieşte de pe munca subalternilor săi”.

În acest an pentru IPJ Satu Mare au fost alocate opt locuri pentru poliţiştii care pot fi avansaţi înainte de termen. În cadrul unei şedinţe organizate la nivelul instituţiei au propuşi şi votaţi cei opt poliţişti care în cursul zilei de azi, 25 martie, cu ocazia „Zilei Poliţiei Române” au fost avansaţi în grad. Nemulţumirea membrilor de sindicat este legată de faptul că printre cele opt persoane se află şi o secretară de la Poliţia Municipală Satu Mare dar şi şeful Biroului Rutier, Cătălin Dănciuţi.

„Printre cei opt poliţişti avansaţi azi se află şi o colegă, agent de poliţie care îşi desfăşoară activitatea la secretariatul Poliţiei Municipiului Satu Mare dar şi şeful Biroului Rutier, comisarul Cătălin Dănciuţi care anul trecut a fost cercetat de către Direcţia Control Intern din cadrul Inspectoratului General al poliţiei Române şi a fost găsit vinovat pentru că a încălcat drepturile poliţiştilor pe care îi are în subordine. Dar în cele din urmă acesta a reuşit să scape doar cu o atenţionare. De asemenea, ne întrebăm cum a sunat nota de fundamentare pentru a exista o justificare în cazul secretarei care este avansată înainte de termen poate pentru că a stat la birou peste program sau pentru că face cea mai bună cafea”, spune Cosmin Andreica.

Click aici pentru a citi integral poziţia Biroului Teritorial Satu Mare al SNAP în ceea ce priveşte avansările în grad, înainte de termen, la nivelul IPJ Satu Mare.

 

Un Comentariu la "SNAP: “La Satu Mare avansările sunt făcute cu dedicaţie”"

  1. Pingback: Un polițist din Satu Mare învinge sistemul. Avansările din ultimii 4 ani în Poliție s-au făcut ilegal | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.