“Marşul pentru Viaţă”, a ajuns la cea de-a IV-a ediţie (galerie foto)

mars-pt-viata1mars-pt-viata2mars-pt-viata3 mars-pt-viata4
„Mamă, îţi mulţumesc că exist!”, „Noi suntem generaţia pentru viaţă” sau „Adevăraţii doctori NU ucid copii!”, sunt doar câteva dintre sloganurile înscrise pe pancartele celor care au participat azi, 22 martie la „Marşul pentru Viaţă”, un eveniment ce a fost organizat simultan în alte câteva zeci de oraşe din ţară.

Acţiunea iniţiată de Asociaţia „Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi”, respectiv de Asociaţia „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din Satu Mare a ajuns în acest an la cea de-a IV-a ediţie.

Participanţii la marş au pornit de pe platoul din faţa Muzeului Judeţean Satu Mare, după care au urmat traseul Bulevardul „I. C. Brătianu”-Piaţa Libertăţii (Parcul central)-Pasajul „Corneliu Coposu” şi s-au oprit în faţa Băncii Transilvania din Centrul Nou.

„Marşul pentru Viaţă” are loc anual cu scopul afirmării dreptului la viaţă al tuturor persoanelor începând de la momentul concepţiei. Participanţii la marş militează pentru stoparea avortului, oferirea de alternativă la avort prin susţinerea femeilor aflate în dificultate, interzicerea promovării culturii pornografice dar şi stoparea falsei educaţii sexuale.

Un Comentariu la "“Marşul pentru Viaţă”, a ajuns la cea de-a IV-a ediţie (galerie foto)"

  1. Pingback: Medicii crestini participa la Marsul National pentru Viata 2014 | Medicina in serviciul vietii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.