Democrat-liberalii sătmăreni au participat la mitingul PDL din capitală

pdl-satu-mare1
pdl-satu-mare2pdl-satu-mare3

Prezentă la mitingul PDL organizat sâmbătă, 8 februarie în București, organizația sătmăreană a fost reprezentată de o delegație formată din 110 membri, dovedindu-și încă odată, prin mărime și prestație, îndârjirea și consecvența în lupta împotrivă abuzurilor puterii USL.

Alături de deputatul de Oaş, Andreea Paul, în mulțime au fost prezenți președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, secretarul general al organizaţiei sătmărene, Sorin Ghilea, preşedinte Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, Preşedintele Organizaţiei de femei a PDL Satu Mare, Ileana Blidar, preşedintele OT-PDL, Adrian Cozma, președinți ai organizațiilor locale, primari și consilieri democrat-liberali.

Îmbarcați în două autocare care au pornit vineri seară din centrul municipiului, sătmarenii s-au înarmat cu megafoane, vuvuzele, tobe și cu cele mai sugestive pancarte: nasurile imense, de mincinoși patologici ale lui Ponta și Antonescu fiind ușor de observat în mulțimea adunată. Celor sosiți cu autocarele, li s-au alăturat în Piața Revoluției membrii PDL sătmăreni sosiți la protest cu mașinile personale sau cu alte mijloace de transport. Asemeni celor 15.000 de protestatari din Piața Revoluției, sătmărenii s-au simțit mandatați și susținuți în efortul lor de românii înșelați și păcăliți de maşinăria USL-istă.

Delegația sătmăreană s-a reîntors duminică acasă, mobilizată și mai motivată. Potrivit președintelui Petre Mureșan “PDL are obligația morală de a scoate România din criza statului de drept. Alături de simpatizanți și societatea civilă, noi suntem cei care putem opri dezastrul USL. O dovedim în fiecare zi, prin acțiuni oricât de mărunte, că sunt luări de poziție sau proteste locale. O atitudine combativă și o opoziție fermă trebuie să oprească în cele din urmă aroganța și bătaia de joc la adresă românilor cinstiţi”.

Un Comentariu la "Democrat-liberalii sătmăreni au participat la mitingul PDL din capitală"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.