Staţie de autobuz construită de ContiTech Carei

contitech

ContiTech Fluid Automotive România SRL a construit o nouă staţie de autobuz în valoare de 15.000 euro. Această investiție s-a efectuat datorită disfuncţionalităţii în desfăşurarea fluentă a fluxului autovehiculelor, impunându-se realizarea unei staţii de autobuz, în afara părţii carosabile, amenajarea de trotuare şi executarea unei treceri de pietoni prin marcaj aplicat pe partea carosabilă, semnalizată cu indicatoare rutiere.

Alveola pentru staţia de autobuz a fost construită în afara părţii carosabile a străzii Mihai Viteazu, având o lăţime de 3 m şi lungimea de 7 m. Pe direcţia Carei-Satu Mare s-a executat un trotuar cu lăţimea de 1 m având aceeași structură rutieră ca partea carosabilă. Marcajul de traversare pentru pietoni are lungimea de 3 m, lăţimea de 0,40 m cu interspaţii de 0,60 m.

Investiția face parte din programul de responsabilitate socială a companiei ContiTech și s-a realizat în strânsă colaborare cu Primăria municipiului Carei.

Până la sfârşitul anului 2012, Continental a investit peste 700 de milioane de euro în activităţile din România. Continental deţine sapte unităţi de producţie şi trei centre de cercetare şi de dezvoltate în Timişoara, Sibiu, Carei, Nadab, Braşov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Compania are în prezent 12.000 de angajaţi în România.

Cu o cifră de afaceri de 32,7 miliarde de euro în 2012, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, panouri de bord, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi protejează clima. În cadrul companiei lucrează în prezent peste 177.000 de angajaţi în 46 de ţări.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.