Un bărbat s-a spânzurat în Spitalul Judeţean Satu Mare

spanzuratoare

Poliţiştii sătmăreni investighează împrejurările în care un pacient s-a sinucis în spital. Bărbatul s-a spânzurat cu un cearşaf în salonul în care a fost internat.

Azi, 5 ianuarie, personalul medical al Spitalul Judeţean Satu Mare a sesizat Poliţia, arătând că un bărbat de 48 de ani, internat în spital, s-a sinucis. La puţin timp după miezul nopţii acesta s-a spânzurat în salon. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, investigând împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

Pacientul s-a spânzurat într-unul din saloanele Secţiei de Chirurgie Generală, acolo unde a fost internat pe data de 19 decembrie 2013 din cauza unor complicaţii a neoplasmului oro-faringian în stadiu terminal, boală diagnosticată în urmă cu 1 an. Potrivit medicilor, în ultimele zile bărbatul a prezentat hemoragii masive nazale dar şi la nivelul faringelui motiv pentru care s-a solicitat un consult ORL. În urma investigaţiilor efectuate medicul ORL-ist a ajuns la concluzia că pacientul nu mai poate fi vindecat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian, chiar înainte de a se sinucide, bărbatului i s-au administrat antialgice şi antihemoragice. La aproximativ 10 minute după administrarea medicamentaţiei, asistenta de tură care a intrat în salon pentru a verifica starea pacientului, l-a găsit strangulat. Aceasta l-a anunţat imediat pe medicul de gardă care a constatat decesul.

Managerul SJU Satu Mare, Adrian Marc a sesizat comisia de analiză a deceselor de la nivelul unităţii spitaliceşti care va investiga cazul şi va întocmi un raport de specialitate.

 

 

Un Comentariu la "Un bărbat s-a spânzurat în Spitalul Judeţean Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.