Poliţiştii sătmăreni, rămân la datorie de sărbători

politia-rutiera

Poliţiştii sătmăreni au fost la datorie cu ocazia Crăciunului pentru ca cetăţenii să se poată bucura în linişte de momentele de sărbătoare. În continuare, pe tot parcursul vacanţei, peste 130 de poliţişti vor fi zilnic în stradă.

În perioada sărbătorilor Crăciunului poliţiştii au fost la datorie, intervenind de fiecare dată cu promptitudine în cazul producerii vreunui eveniment.

În această perioadă oamenii legii au constatat 50 de infracţiuni, dintre care 14 de natură judiciară, 24 la regimul circulaţiei rutiere, nouă privind regimul materiilor explozive, precum şi alte încălcări ale legii. Din totalul infracţiunilor, 29 au fost constatate în flagrant delict.

Astfel, poliţiştii au aplicat 743 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 61.190 lei. Oamenii legii au intervenit şi au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, dar şi pentru încălcarea normelor de circulaţie pe drumurile publice.

Peste 130 de poliţişti vor fi în continuare, zilnic, la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.