Accidente de circulaţie cu opt victime în judeţul Satu Mare

ambulanta

Neatenţia şi conducerea imprudentă au fost principalele cauze ale producerii unor accidente de circulaţie soldate cu victime ce au avut loc în cursul zilei de joi, 26 decembrie, respectiv în noaptea de 26, spre azi, 27 decembrie în judeţul Satu Mare.

Astfel, un tânăr de 28 de ani din Culciu Mic a ajuns joi seara la spital după ce a fost accidentat de o maşină. Potrivit poliţiştilor tânărul circula neregulamentar pe carosabil moment în care a fost lovit de un autoturism condus de Istvan M., de 26 ani, din localitatea Mănău (județul Maramureș),

Un alt accident de circulaţie soldat cu victime a avut loc în seara aceleiaşi zile în Negreşti-Oaş. Vasile I., de 45 ani, aflat la volanul unui Opel, a pierdut controlul asupra maşinii, răsturnându-se în șantul din partea dreptă a direcţiei de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a şoferului şi rănirea ușoară a celor patru pasageri care se aflau în autoturism.

În noaptea de 26, spre 27 decembrie poliţiştii sătmărenui au avut de elucidat circumstanţele producerii unui accident de circulaţie care a avut loc pe strada Liviu Rebreanu din municipiul, reşedinţă de judeţ. Un tânăr de 26 de ani, din Satu Mare a pierdut controlul asupra maşinii pe care o conducea intrând în peretele imobilului nr. 27 de pe aceeaşi stradă. In urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului și rănirea ușoară a pasagerului Ionuţ B., de 26 ani, din Satu Mare.

Şoferilor implicaţi în aceste evenimente rutiere le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.