Tânăr înjunghiat în piept cu un cuţit

cutit

Doi tineri, unul de 25 iar al doilea de 29 de ani au ajuns în atenţia poliţiştilor după ce s-au luat la bătaie în scara unui bloc de pe strada Ostrovului din Satu Mare. Scandalul a avut loc în prima zi de Crăciun, 25 decembrie şi a fost sesizat poliţiştilor de către unul dintre locatarii blocului.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit faptul că scandalul s-a produs în urma unei altercaţii dintre Ioan V., de 29 ani şi Jozsef L., de 25 ani, acesta din urmă fiind înţepat cu un cuţit în partea stângă a toracelui. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală şi port ilegal de armă albă.

 

Un Comentariu la "Tânăr înjunghiat în piept cu un cuţit"

 1. David Bradley   26 decembrie 2013 at 4:03 pm

  Acesta este un mesaj pentru oricine care vrea să folosească violența și / sau de arme într-un conflict.

  Am trăit în Satu Mare de doi ani și, în general, a văzut un loc sigur și liniștit, dar am crescut într-un loc foarte greu în Anglia.

  Am văzut ce acest tip de lucru poate duce la și este foarte ușor să se mute un dezacord în ucide pe cineva sau a fi ucis-te astfel încât să se răcească și să păstreze controlul. Controlul este cel mai important factor.

  Mi-am pierdut pe fratele meu (în vârstă de 30), într-un accident de mașină în urmă cu 14 ani asa ca stiu ce o moarte se poate face într-o familie. Este ceva ce nu a recupera de la.

  Dacă omori pe cineva, puteți sărut la revedere de la libertatea ta pentru următorii 15-25 ani, iar vei pierde pe o mulțime de viață. De exemplu, se însurau și a începe o familie. Dacă sunteți relased de la închisoare, ceea ce firma va emply un criminal?

  Ceea ce am sfătui este că nu este în valoare de ea. Evita ca persoană, dacă nu puteți rezolva conflictul și pentru a muta pe.

  Utilizați numai ceea ce este necesar în legitimă apărare, dar evita ofensiva.

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.