Droguri descoperite în bagajele unui sătmărean

droguri-satu-mare2

Un tânăr de 23 de ani din județul Satu Mare este cercetat de către poliţiştii de frontieră, după ce în bagajele sale a fost descoperită o cantitate de cannabis.

Duminică, 22 decembrie, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Samirel Lucian B., în vârstă de 23 de ani, din județul Satu Mare.

La controlul efectuat pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele tânărului, cu ajutorul câinelui de serviciu specializat în detectarea stupefiantelor, o pungă din plastic cu material vegetal, de culoare verde, despre care existau suspiciuni că ar face parte din categoria drogurilor de risc.

Examinările pe care polițiștii de frontieră le-au făcut cu ajutorul narcotestului au relevat faptul că acesta reacționează pozitiv la categoria cannabis. Materialul vegetal (în cantitate de 5,5 grame) a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Tânărul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept și tentativă la introducerea în țară de droguri de risc fără drept.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.