Sătmăreanca săptămânii – Andreea Borodei

ss-Andreea-borodei-03
ss-Andreea-borodei-01ss-Andreea-borodei-02 ss-Andreea-borodei-04 ss-Andreea-borodei-05 ss-Andreea-borodei-06 ss-Andreea-borodei-07 ss-Andreea-borodei-08ss-Andreea-borodei-09 ss-Andreea-borodei-10 ss-Andreea-borodei-11ss-Andreea-borodei-12 ss-Andreea-borodei-13 ss-Andreea-borodei-14 ss-Andreea-borodei-15

Sătmăreanul: Cine este Andreea Borodei?
Andreea: M-am nascut in judetul Satu Mare pe 5 Martie 1993 in zodia pesti, lucru care tind sa cred ca imi influentea viata in mod pozitiv, avand trasaturile specifice: sensibila  dar in acelasi timp puternica cand trebuie sa imi apar interesele sau persoanele dragi. De asemenea imi place sa filozofez lucru care ma aduce in prezent la facultatea de Drept din Timisoara. Ador sa calatoresc si sa cunosc cat mai multe lucruri, locuri, oameni in speranta ca voi lua tot ce e mai bun din ceea ce vad, din ceea ce cunosc, din tot!

Sătmăreanul: Cât timp petreci săptămânal pe net şi ce îţi ocupă cea mai mare parte?
Andreea: In general imi petrec timpul pe internet in interes mai mult profesional sa zic asa(grupul facultatii,modeling,job-uri,blog-uri) iar in rest petrec mult timp cu oamenii dragi mie, de care mi-ar placea sa fiu mereu inconjurata. Momentan lucrez la un proiect(cel mai valoros, etic vorbind) care ii va fi dedicat celei mai importante persoane din viata mea pe care o voi numi la momentul oportun.

Sătmăreanul: La ce te gândeşti prima dată, când spui Satu Mare?
Andreea: Acasa, liniste, familie, iubire… pe scurt tot ce e mai valoros in viata mea se afla in acest orasel.

Sătmăreanul: Unde îti place sã iesi când vrei sã petreci ?
Andreea:   Ca sa petrec cum imi place  am nevoie de prietenii mei si o locatie unde sa ne putem face de cap fara sa ne stie tot orasul in ziua urmatoare… lucru destul de dificil, deci as prefera sa nu dau nume in privinta locatiei.

Sătmăreanul: Ce îţi place cel mai mult la Satu Mare?
Andreea:  Oamenii amabili si linistea

Sătmăreanul: Ce îţi displace cel mai mult?
Andreea:   Modestii care isi etaleaza toata averea in sensul giratoriu pana ametesc sau se fac remarcati de cineva(in special vara), lipsa locurilor de parcare in puncte importante sau frecventate  si desigur lipsa unui centru comercial adevarat.

Sătmăreanul: Dacă ar fi să poţi să locuieşti oriunde în lume ce loc ai alege şi de ce?
Andreea:  As alege Thailanda pentru cultura lor foarte bogata cat si pentru a practica voluntariat in tarile invecinate. Consider ca indiferent de culoare, cultura, limba sau origine cu totii avem dreptul la viata, educatie si la un trai decent.

Sătmăreanul: Dacã într-o zi ai prinde pestisorul de aur ce i-ai cere?
Andreea: Sanatate familiei mele, celor dragi si sa detin o organizatie mare cu fonduri nelimitate pentru a putea ajuta totii copii, oamenii strazii si toti  cei aflati in zone defavorizate care sufera de foame. Dreptul la viata il avem toti, inca de dinainte de a ne naste.

In incheiere as dori sa va multumesc pentru timpul acordat si desigur sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei dragi si multa caldura in suflete, in cea mai frumoasa perioada a anului.