Cadouri pentru pensionarii social democraţi din Carei

psd-carei

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor alături de preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Carei, Ionuţ Oneţ și  de preşedintele TSD Satu Mare, Raul Babţan şi au oferit duminică, 22 decembrie, cadouri pensionarilor cu venituri modeste din Carei.

Cadourile au fost înmânate pensionarilor la sediul PSD Carei. Preşedintele Mircea Govor le-a urat sărbători fericite celor 30 de pensionari şi le-a mulţumit pentru sprijinul acordat partidului.

Totodată, sala de spectacole de la fostul cinematograf al oraşului Tăşnad a fost neîncăpătoare pentru sutele de localnici sosiţi la concertul special de colinde. La concert a participat şi Mircea Govor, consilierul judeţean Oliviu Buzgău, şi primarul Tăşnadului, Vasile Mitraşca.

Pe scenă au evoluat corurile bisericilor ortodoxe din Carei, Pişcolt, Lucăceni, Corala Protopopiatului Ortodox Carei, interpreţii Denisa Vasile şi Aniela Tegzes. Invitatul special al serii a fost binecunoscutul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci. Recitalul său de colinzi a stârnit ropote de aplauze din partea sutelor de spectatori. Concertul de colinde a fost organizat de Primaria Tăşnad şi Centrul Cultural din localitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.