Esti in cautarea cadoului perfect pentru Craciun? Solutia este la Swiss Corner!

swisscorner1
swisscorner2swisscorner3swisscorner4

Craciunul este perioada anului in care devenim mai buni si le aratam celor dragi dragostea si pretuirea noastra prin lucruri mici, elegante si cu o insemnatate deosebita. Alegerea cadoului potrivit poate fi o misiune greu de indeplinit, mai ales ca este foarte important ca acesta sa reflecte fidel nevoile si dorintele destinatarului.

Esti presat de timp si nu stii ce cadou sa cumperi? Ofera un cadou surpriza persoanelor care ocupa un loc special in inima ta! Cu voucherele cadou, riscul ca un cadou sa nu fie pe gustul celui care il primeste este nul!

Cu voucherele Swiss Corner poti face un cadou elegant si apreciat, oferind libertatea de alegere a cadoului dorit dintr-o mare varietate de produse prezente in magazinul nostru. Voucherele noastre sunt impartite in mai multe valori astfel incat puteti alege cadoul pe masura dorintelor dumneavoastra sau a destinatarului. La noi puteti gasi de la cele mai elegante instrumente de scris, posete si portofele, diverse accesorii pentru femei si barbati, precum bricege Victorinox pana la cele mai exclusive firme de ceasuri elevetiene prezente pe piata romaneasca.

Iar pentru a ramane in tema sarbatorii, unde dulciurile sunt piesa de rezistenta a Mosului elvetienii va ofera o diversificata paleta de arome din binecunoscuta si delicioasa ciocolata elevtiana. Inca un motiv pentru a ne vizita la magazinul nostru din Centrul Comercial Plaza Europa.

Sarbatorile de iarna incep la Swiss Corner!!!

Magazinul Swiss Corner din Satu Mare poate fi vizitat in Centrul comercial Plaza Europa, sau pe www.swiss-corner.ro, dar si pe Facebook.

Un Comentariu la "Esti in cautarea cadoului perfect pentru Craciun? Solutia este la Swiss Corner!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.