Vasile Paul, tânărul care a ucis biciclistul din Halmeu, s-a predat poliţiştilor

bicicleta
Şoferul care sâmbătă (14 decembrie) seara a accidentat mortal un biciclist în vârstă de 66 de ani din Halmeu şi care apoi a părăsit locul accidentului, a fost reţinut de poliţişti. Acesta s-a prezentat azi (16 decembrie) după-amiază, însoţit de un avocat la sediul Poliţiei.

Vasile Paul (24 de ani) este acuzat de poliţişti de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Vă reamintim că, după producerea accidentului acesta şi-a ascuns maşina avariată în anexa unei case din Porumbeşti. Maşina a fost identificată de oamenii legii în mai puţin de 24 de ore de la producerea tragediei însă şoferul era de negăsit.

Potrivit anchetatorilor în momentul producerii accidentului tânărul s-a angajat într-o depăşire iar biciclistul venise de pe o stradă lăturalnică nereuşind să-l evite. Mai grav este însă faptul că, potrivit celor povestite poliţiştilor de către şoferul maşinii pe care Paul îl depăşise, acesta nici măcar nu a oprit după ce a lovit biciclistul ci şi-a continuat drumul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ne-a declarat că tânărul susţine că biclistul i-a ieşit brusc în faţă şi nu a mai reuşit să-l evite. Acesta le-a spus poliţiştilor că nu a consumat băuturi alcoolice şi a părăsit locul accidentului deoarece a fost foarte speriat de cele întâmplate.

Vasile Paul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.