Şoferul care a omorât un biciclist în Halmeu, a dispărul de la domiciliu

bicicleta

Poliţiştii l-au identificat pe şoferul care a accidentat mortal un biciclist de 66 de ani însă acesta a dispărut de la domiciliu. Tragedia a avut loc sâmbătă, 14 decembrie în localitatea Halmeu. Pentru a scăpa de răspunderea penală, şoferul şi-a ascuns maşina avariată în anexa unei case din Porumbeşti.

Autoturismul avea demontate plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi avea capota, pavilionul, parbrizul şi bara de protecţie avariate. Mai mult, elementele găsite în urma cercetării efectuate la locul accidentului au corespuns cu cele ce lipseau de pe autoturism, maşina fiind ridicată în vederea examinării criminalistice.

Ulterior s-a ajuns şi la persoana ce a condus autoturismul şi a accidentat mortal un biciclist, abandonându-l pe şosea. Vasile P., de 24 de ani, din Halmeu, continuă însă să se sustragă răspunderii penale, în acest moment suspectul fiind dispărut de la domiciliu.

Poliţiştii sătmăreni îl caută în continuare pe bărbatul suspectat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.