Bogdan Bratiș ajunge în finala X Factor (video)

bogdan-bratis

După o evoluţie de excepţie în semifinala din această seară (duminică, 15 decembrie) de la X Factor, „micul Zuckerberg”, sătmăreanul Bogdan Bratiş şi-a asigurat un binemeritat loc în actul final al competiţiei. Astfel că, Bogdan va lupta duminica viitoare, 22 decembrie, în Gala finală pentru „Marele premiu”.

Sătmăreanul nostru este de neoprit, impresionând şi de această dată juriul şi publicul prin evoluţia sa scenică. În prima parte a show-ului din această seară, Bogdan Bratiş a cântat alături de solistul trupei „Voltaj”, Călin Goia, interpretând împreună piesa „Ca la 20 de ani”. „Bogdănel este vesel, tonic şi efervescent. Şi vrea şi în finală”, a declarat Dan Bittman după evoluţia scenică a sătmărenului nostru. Evoluţia lui Bogdan a fost apreciată de public care i-a oferit şansa de a continua competiţia.

A doua piesă interpretată de Bogdan Bratiş în această seară a fost „Stop and stare” de la „One Republic”, pentru care Delia i-ar fi oferit un „10” dar, cum nu mai poate, scurt şi la obiect verdictul acesteia a fost: „Bravo”. La fel a spus şi publicul care l-a salvat pe sătmăreanul nostru, trimiţându-l direct în finala competiţiei.

Pe Bogdan Bratiş îl vom reîntâlni pe micile ecrane duminica viitoare, pe 22 decembrie, în ultimul act al X Factor România 2013, unde îşi va juca şansele pentru a câştiga „Marele premiu” pus în joc.

httpv://www.youtube.com/watch?v=g0PQ79bNnVw&feature=share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.