Haideţi să-l votăm pe Bogdan Bratiş!

bogdan-bratis
Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare face apel către toţi sătmărenii pentru a-l vota pe Bogdan Bratiş, sătmăreanul cu factorul X, în semifinala concursului X Factor.

Astfel, duminică 15 decembrie, îl putem revedea pe scenă şi vota pentru finale pe Bogdan Bratiş. Bogdan are 17 ani şi este un elev talentat şi silitor al Colegiului Naţional “Doamna Stanca”.

În a IV-a Gală live cei şase finalişti rămaşi vor interpreta câte o piesă muzicală fiecare, alături de un artist consacrat. Paula Seling va încerca să-l ajute pe Alex Maţaev să ajungă în marea finală. Florin Ristei a dat-o pe Dana pentru Lora, jurata „Next Star”. Alături de „Double X” va fi CRBL, iar sprijinul celor de la „November” e Dragoş Udilă, fost concurent X Factor, sezonul 2. Mădălina Lefter şi Luminiţa Anghel vor face cel mai cool duet, în timp ce Călin Goia, liderul trupei Voltaj, va cânta alături de Bogdan Bratiş. Rămânerea în concurs va fi decisă exclusiv de votul publicului telespectator (prima sesiune de vot).

Publicul telespectator va vota interpretarea finaliştilor, iar voturile vor fi înregistrate. Numărul voturilor din această primă sesiune de vot va fi stabilit de către producători, în baza datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Concurentul, care în urma voturilor telespectatorilor va obţine numărul cel mai mic de voturi, va fi eliminat din emisiunea concurs. Cei cinci finalişti rămaşi vor interpreta a doua piesă (pentru a doua sesiune de vot).

Rămânerea în concurs va fi decisă exclusiv de votul publicului telespectator. Voturile din prima sesiune din această gală vor fi cumulate cu voturile înregistrate în cea de-a doua sesiune şi va reprezenta votul final pentru fiecare concurent în parte. Concurentul, care în urma voturilor telespectatorilor, cumulate din cele două sesiuni, va obţine numărul cel mai mic de voturi, va fi eliminat din emisiunea concurs. Cei patru finalişti rămaşi în concurs vor participa la “Gala Finală” din 22 decembrie.
Pe Bogdan Bratiş îl puteţi vota la “1313” prin SMS cu textul “BOGDAN” în perioada în care prezentatorii dau start la vot pentru ambele sesiuni de vot.
“Trebuie să îl felicit pe Bogdan, e un tânăr extraordinar de talentat care merită să câştige concursul X Factor. Felicitări Bogdan pentru rezultatele obţinute până acum şi multă baftă duminică, în cea de a IV-a gală. Ne mândrim cu tine şi faci cinste judeţului ! Doresc să reamintesc faptul că toţi tinerii talentaţi care vor reprezenta judeţul la concursuri de un asemenea nivel vor fi sprijiniţi de către Consiliul Judeţean” a declarat preşedintele CJ Satu Mare, Adrian Ştef.
Îi ţin pumnii şi îi urează multă baftă lui Bogdan colegii şi profesorii de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” cu toţii fiindu-i alături din momentul în care s-a înscris în concurs.
„Bogdan Bratiş este un elev deosebit, un tânăr talentat care merită tot sprijinul sătmărenilor pentru a ajunge acolo unde doreşte, să dăruiască lumii muzică şi ea să îi dea lui bucurie”, a declarat directorul Colegiului Naţional „Doamna Stanca”, Anna Maria Maruşca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.