„Orăşelul copiilor”, loc de distracţie şi voie bună

oraselul-copiilor02oraselul-copiilor01oraselul-copiilor03 oraselul-copiilor04 oraselul-copiilor05 oraselul-copiilor06 oraselul-copiilor07 oraselul-copiilor08 oraselul-copiilor09 oraselul-copiilor10 oraselul-copiilor11 oraselul-copiilor12 oraselul-copiilor13
Patinoar în aer liber, maşinuţe, carusel, desene animate proiectate pe un ecran enorm iar mai spre seară spectacole surpriză oferite de preşcolari şi elevi de la mai multe şcoli din judeţ sunt doar câteva dintre atracţiile pentru care merită să vizitaţi „Orăşelul copiilor” din Satu Mare, situat în parcul de lângă Muzeul Judeţean.

Orăşelul îşi aşteaptă vizitatorii zilnic cu începere de la ora 12.00, iar în weekend de la ora 11.00. Cei care aleg să se aventureze pe patinoar trebuie să ştie că vor avea de plătit 15 lei pe oră, preţ ce include şi închiriatul patinelor. Acesta este deschis de luni până vineri în intervalul orar 12.00-22.30, iar în zilele de sâmbătă şi duminică între orele 11.00 şi 23.30.

În ceea ce priveşte maşinuţele, copiii care aleg şofatul vor plăti 5 lei pentru 2 minute de distracţie. Orarul de la maşinuţe este acelaşi ca şi în cazul patinoarului. Odată cu lăsarea serii copiii pot urmări aventurile personajelor îndrăgite din desenele animate ce sunt proiectate zilnic pe un ecran amplasat în parc. „Orăşelul copiilor” a fost inaugurat de către conducerea Primăriei Satu Mare în seara zilei de 5 decembrie. Acesta va fi deschis publicului până pe data de 6 ianuarie 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.