Ruxandra Dragomir şi-a lansat „povestea vieţii” la Satu Mare

ruxandra-dragomir-sm02ruxandra-dragomir-sm01ruxandra-dragomir-sm04ruxandra-dragomir-sm05ruxandra-dragomir-sm06
Restaurantul „Daemi” din Satu Mare a găzduit azi (9 decembrie) după-amiază lansarea volumului autobiografic semnat de cunoscuta tenismenă, Ruxandra Dragomir. Evenimentul a avut loc de la ora 15.00 în prezenţa unui public numeros.

Ruxandra Dragomir a venit la Satu Mare la invitaţia preşedintelui Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare, dr. Laura Bota şi a preşedintelui Organizaţiei Judeţene de Femei a formaţiunii politice, Simona Dărăban. Despre carte au vorbit directorul Direcţiei de Cultură, poetul George Vulturescu şi consilierul aceleiaşi instituţii, Gheorghe Toduţ.

În luarea de cuvânt, dr. Laura Bota a vorbit despre Ruxandra Dragomir ca fiind „o femeie puternică care a ştiut întotdeauna ce îşi doreşte şi şi-a urmat ţelul. Cu toate astea povestea vieţii ei este o poveste ca a oricăruia dintre noi. Ruxandra a luptat, a muncit şi a reuşit. Eu o felicit pentru asta”.

George Vulturescu consideră că volumul semnat de Ruxandra Dragomir „este o carte a iubirii faţă de sport”. Acesta a făcut şi o analiză critică a cărţii spunând că volumul are adevărate veleităţi literare cu descrieri de o mare acurateţe.

Scriitoarea a subliniat faptul că „această carte este dedicată în primul rând tatălui meu. Tatăl meu a avut un rol extraordinar în viaţa şi cariera mea şi a fost cel care a luat decizia, desigur, împreună cu mine de a mă muta de la Piteşti la Bucureşti pentru a face carieră în sport”.

Ruxandra Dragomir a făcut carieră în tenisul internaţional în perioada 1990-2001. În intervalul 2009-2013 a îndeplinit funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis aducându-şi aportul la popularizarea acestui sport în rândul tinerilor.

Un Comentariu la "Ruxandra Dragomir şi-a lansat „povestea vieţii” la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.