Centura de ocolire a municipiului Satu Mare a trecut de faza aprobării indicatorilor tehnico-economici

stef-adrian
Angajamentul luat la începutul anului 2013 de către Consiliul Judeţean (CJ) a fost îndeplinit. În şedinţa de miercuri, 4 decembrie Guvernul Ponta a aprobat indicatorii tehnico-economici aferenţi variantei ocolitoare a municipiului reşedinţă de judeţ, Satu Mare.

Miercuri, 4 decembrie, se poate spune că demersurile făcute de conducerea CJ Satu Mare prin preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor, respectiv europarlamentarul Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, au fost încununate de succes şi iată că prin Consiliul Judeţean Satu Mare, cu sprijinul Guvernului Ponta, municipiul reşedinţă de judeţ va avea şosea de ocolire.

Guvernul Ponta a aprobat indicatorii tehnico-economici aferenţi investiţiei „Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare”, valoarea totală a proiectului fiind de 730.401.000 de lei, finanţare de la bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine. Odată aprobaţi indicatorii tehnico-economici, Guvernul Ponta a dat undă verde proiectului şi din acest moment CNADNR poate lansa procedura de licitare a lucrărilor de construcţie, care vor merge în paralel cu cele de expropriere. Proiectul are asigurată finanţarea din fondurile comunitare alocate exerciţiului 2007-2013
Centura ocolitoare a municipiului Satu Mare va avea o lungime totală de 13,572 km. CJ Satu Mare mulţumeşte Guvernului Ponta pentru susţinerea acestui proiect deosebit de important pentru judeţul nostru.

 

2 Comentarii la "Centura de ocolire a municipiului Satu Mare a trecut de faza aprobării indicatorilor tehnico-economici"

  1. Mihai   7 decembrie 2013 at 1:42 pm

    Ia uitativa ce apare pe monitorul din spatele lui Adisor Stef. :)))) Se vede ca locul lui ii de paznic la vreo fabrica. Altceva mai bun de lucru nu are decat sa se uite cine vine si cine merge. Poate ii faceti un birou de paza pe Corzo.

    Răspunde
  2. Pingback: Taxe pentru camioane şi în Satu Mare | ZiuaCargo.ro

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.