Dorel Coica: „Se întâmplă lucruri necurate la Transurban”

benzina
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 5 decembrie în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica a declarat că în viitor activitatea şoferilor de la Trasurban va fi strict monitorizată. Mai mult decât atât, în autobuzele firmei vor fi montate camere video „pentru a pune capăt lucrurilor necurate şi hoţiilor de la Transurban”, a declarat Coica.

Potrivit edilului municipiului Satu Mare în dimineaţa zilei de 4 decembrie, în jurul orei 05.15 „un autobuz al Transurban cu rezervorul plin a tras pe o stradă din Satu Mare, iar după ce s-a oprit, lângă el a parcat o maşină în care erau câteva canistre din plastic şi o pompă pentru motorină. Cei doi şoferi Transurban nu mai au ce căuta în cadrul firmei. În prezent se efectuează o anchetă internă. Fac apel populaţiei că dacă observă asemenea cazuri să sune imediat la 112. Acea motorină este subvenţionată de Primătrie şi acolo sunt banii dumneavoastră. Vreau să punem capăt şmecheriilor şi hoţiilor de la Transurban”.

Totodată, primarul atrage atenţia sătmărenilor să nu mai dea bani şoferilor care încearcă să perceapă taxe la urcarea în autobuze. „Anul viitot vom dota tot oraşul cu zeci de automate pentru bilete. Nu mi se pare corect ca cetăţenii să le dea bani şoferilor la urcarea în autobuze”, a declarat primarul Dorel Coica.

Un Comentariu la "Dorel Coica: „Se întâmplă lucruri necurate la Transurban”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.