“O picătură de sânge în plus, o şansă în plus!”

PMP2PMP6PMP5 PMP4 PMP3
Astăzi, 4 decembrie, membrii voluntari din structurile de conducere ale PMP Satu Mare s-au prezentat de dimineaţă pentru a dona sânge, la Centrul Judeţean de Transfuzii Satu Mare. Aceasă acţiune a început de vineri 30 noiembrie, când membrii PMP le-au cerut sătmărenilor să le fie alături în acest demers nobil.

“Ne-am gândit că sunt oameni bolnavi care aşteaptă veşti pentru o transfuzie salvatoare, ne-am gândit că picăturile noastre donate sunt şanse pentru copiii aflaţi pe un pat de spital, ne-am întărit şi spiritul nostru de echipă în partid”, a declarat preşedintele Organizaţiei Municipale a Partidului Mişcarea Populară Satu Mare, Aurelian Vîneaţă.

Tichetele de masă care s-au primit ca beneficiu la această acţiune au fost donate de toţi membrii PMP participanţi şi urmează să fie transformate în cadouri pentru un centru de plasament.
Potrivit celor declarate de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP Satu Mare, dr. Laura Bota „această acţiune nu se termină astăzi, vom încerca să o repetăm și în cursul anului viitor”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.