Vrei sa înveți cum sa folosești corect un aparat foto? Înscrie-te la cursurile artistului fotograf Dan Bâle

dan-bale

Ai abilități artistice in zona artelor vizuale? Vrei sa înveți cum sa folosești corect un aparat foto? Înscrie-te la cursurile artistului fotograf Dan Bâle.
Cursurile vin în sprijinul acelora dintre voi care doresc să învețe tehnica și arta fotografică sau a celor care doresc să aprofundeze acest domeniu. Dacă ai deja un aparat foto, în special un DSLR, sau dorești să achizitionezi unul va trebui să înveți să îl folosești corect. Vei învăța de la noțiuni simple de tehnică fotografică  până la abordarea aprofundată a anumitor stiluri fotografice, cât și postprocesarea imaginilor în Adobe Photoshop și Adobe Lightroom. Noțiunile de artă fotografică nu sunt doar prezentate în cadrul cursului ci sunt și detaliate și argumentate, astfel încât să poți să ajungi să le utilizezi în mod creativ. Cursul este alcătuit din module specifice pe teme teoretice, tehnică fotografică, practică și procesare cu ajutorul programelor de grafică .
Cursurile sunt organizate cu o frecvenţă de patru ori pe lună, câte 90 minute pe sesiune, se desfăşoară in cadrul NetMusic School, situată în Complexul „Dana” de pe B-dul Independenţei nr. 14 A. și  încep la orele 16.00, respectiv 18.00, tocmai pentru ca cei care sunt la şcoală, facultate sau la locurile de muncă să le poată frecventa. Taxa lunară este de 80 de lei.
Cursurile sunt susținute de dl. Dan Bâle – fotograf profesionist, membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România și membru fondator al Asociației Artiștilor Fotografi PRISMA din Satu Mare.
Pentru înscrieri și informații suplimentare Dan Bâle poate fi contactat la numărul de telefon: 0744434550 sau prin email: me@fotograful.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.