Avansări în grad de Ziua Naţională la Poliţia Satu Mare

politia-satu-mare

„Ziua Naţională a României” a fost sărbătorită azi, 2 decembrie la Satu Mare, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), care au marcat împlinirea a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Cu acest prilej au fost avansaţi în grad 17 poliţişti (şapte ofiţeri şi zece agenţi de poliţie).

Astfel, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne (MAI), pentru merite excepţionale în activitatea profesională, şapte ofiţeri de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim:

în gradul de comisar şef de poliţie, comisar de poliţie Camelia Borz şi comisar de poliţie Radu Păun;
în gradul de subcomisar de poliţie, inspectorii principali de poliţie: Liliana Bobriuc, Violin Lodină, Marius Lupişca, Cosmin Maxim şi Viorel Sturz.

Pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost avansaţi în gradul profesional următor, zece agenţi de poliţie:

în gradul de agent şef principal de poliţie, agenţii şefi de poliţie: Marcel Groza, Cristian Văleanu, Vasile Pop, Voicu Taloş, Lucian Tarţa;
în gradul de agent şef adjunct de poliţie, agenţii principali de poliţie: Ludovic Csoholczi, Cristian Maslinca, Cristian Tătar şi Gabriel Ştiop;
în gradul de agent principal de poliţie, agent de poliţie Felix Văsuţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.