Pregătiri pentru sezonul rece

prefectura-zapada
Reprezentanţii Primăriilor din judeţul Satu Mare au participat azi, 28 noiembrie la o şedinţă de pregătire pentru sezonul rece. Întâlnirea a fost organizată de Instituţia Prefectului şi s-a desfăşurat în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ cu începere de la ora 09.00.
La şedinţă au participat prefectul Eugeniu Avram, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, Dan Gheorghe, prim-adjunctul acestuia, Nelu Hauşi dar şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare (DSV) Satu Mare.

Reprezentanţilor administraţiilor publice locale li s-a cerut să aibă utilajele de deszăpezire şi materialele antiderapante pregătite. Totodată, conducerea ISU „Someş” le-a prezentat participanţilor la şedinţă câteva reguli pentru folosirea în condiţii de siguranţă de către populaţie a diferitelor instalaţii de încălzire, pentru a preveni producerea unor tragedii.

Specialiştii din cadrul DSV le-au cerut celor prezenţi să identifice terenuri propice în vederea îngropării animalelor moarte pentru a preveni declanşarea unor epidemii. Locaţiile identificate trebuie comunicate Direcţiei Sanitar-Veterinare până în data de 31 decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.