Petre Mureşan a fost confirmat în funcţia de preşedinte al PDL Satu Mare

petre-muresanvasile-blagapdl-satu-mare1 pdl-satu-mare2 pdl-satu-mare3
Restaurantul „Daemi” a găzduit azi, 29 noiembrie cu începere de la ora 14.00 conferinţa de alegeri a Consiliului de Coordonare Judeţean a PDL Satu Mare. În urma voturilor exprimate, Petre Mureşa a fost ales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene al PDL.

De la nivel naţional, la conferinţa de alegeri au participat preşedintele PDL Vasile Blaga, preşedintele PDL Bihor, Gavrilă Ghilea, secretarul executiv al Biroului Permanent Naţional (BPN), Traian Igaş, prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, vicepreşedintele partidului pe regiunea de Nord-Vest, Ioan Oltean, secretarul executiv al BPN din cadrul Organizaţiei de Femei, Gabriela Montoiu şi secretarul general al PDL pe regiunea de Nord-Vest, Lucian Bode.

Dintre liderii judeţeni au fost prezenţi Petre Mureşan, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare, Claudiu Ardelean, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL, Adrian Cozma şi secretarul general al Organizaţiei Judeţene, Sorin Ghilea. Dintre invitaţi îi amintim pe preşedintele Organizaţiei Judeţene UDMR, senatorul Pataki Csaba şi pe preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD, Alexandru Horvat.

În luarea de cuvânt Vasile Blaga a declarat că la Satu Mare se conturează o organizaţiei puternică şi care are şanse reale să câştige funcţii de primari în judeţ dar şi pe cea de preşedinte al Consiliului Judeţean. Totodată, Blaga a spus că la nivel naţional PDL este pe un trend ascendent iar la europarlamentarele din 2014 va demonstra că este o adevărată forţă politică.
În urma scrutinului intern Petre Mureşan a fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare iar Vasile Berinde, respectiv Cosmin Raţiu au fost aleşi prim-vicepreşedinţi. Petre Mureşan îşi propune ca la viitoarele alegeri PDL să căştige funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean, respectiv pe cea de primar al municipiului Satu Mare.

În funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi: Alexandru Panea, Claudiu Ardelean, Radu Giurcă, Ioan Belbe, Ionel Astalâş, Mitruţ Ciorbă, Monica Sobius şi Adrian Vasile Toma. Sorin Ghilea va îndeplini funcţia de secretar general al organizaţiei avându-i ca adjuncţi pe Nagy Otto Csaba şi Gheorghe Chiş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.