Contre pe tema drumului ocolitor la şedinţa de Consiliu Local

sedinta-cl2
În opinia consilierului local UDMR Maskulik Csaba inaugurarea şoselei de ocolire a municipiului Satu Mare ce a avut loc azi, 28 noiembrie „nu este altceva decât campanie electorală pe bani publici”. Acesta şi-a exprimat opinia în acest sens la punctul „Diverse” în cadrul şedinţei ordinare de azi a Consiliului Local Satu Mare.
„Când a venit noua echipă la Primărie în 2012 pentru noul drum ocolitor existau deja proiectele şi se ştia şi câştigătorul licitaţiei, dar despre acest lucru nu s-a pomenit nimic la inaugurare”, a declarat Maskulik. Acesta a mai spus că deşi s-a inaugurat noul drum ocolitor, nu s-au luat şi măsurile de dirijare a circulaţiei. „În decurs de o oră am numărat cel puţin 40 de TIR-uri care au trecut pe vechiul traseu”, spune Maskulik.
În luarea de cuvânt, Dorel Coica a declarat că nu a fost vorba de o inaugurare propriu-zisă deoarece lucrările încă nu sunt finalizate în totalitate. „În ceea ce priveşte traficul, am convocat pe mâine (vineri, 29 noiembrie) comisia de circulaţie unde vom lua toate măsurile necesare”, a precizat Coica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.