Spaniolii vor să investească 10 milioane de euro în judeţul Satu Mare

spanioli

Prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, a primit azi, 28 noiembrie vizita unor investitori spanioli însoţiţi de managerul general al Zonei Metropolitane, Gheorghe Rentea, care şi-au manifestat intenţia de a implementa în judeţul Satu Mare un proiect privind reciclarea şi valorificarea produselor degradabile.

În acest sens, aceştia intenţionează să construiască o fabrică de prelucrare a produselor din mase plastice, investiţie în valoare de aproximativ 10 milioane euro.

Investitorii au prezentat prefectului principalele atuuri ale acestui proiect, printre care se numără rezolvarea problemei poluării mediului cu PET-uri, dar şi crearea de noi locuri de muncă.

Prefectul Eugeniu Avram a apreciat intenţia lor, asigurându-i de tot sprijinul în demersul lor în obţinerea avizelor necesare într-un termen rezonabil. De asemenea, prefectul a menţionat faptul că intenţionează cu fiecare investitor interesat de judeţul nostru ca, în momentul în care începe procedeul de implementare a unui proiect pe care doresc să-l dezvolte în judeţ, să implice instituţiile cu atribuţii în vederea conlucrării şi înlăturării oricăror bariere subiective, conform legilor în vigoare.

 

Un Comentariu la "Spaniolii vor să investească 10 milioane de euro în judeţul Satu Mare"

  1. ALCIBIADE   30 noiembrie 2013 at 12:35 pm

    e bine , indrazniti ,trebuie sa iasa ceva bun din acest proiect .

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.