Aproximativ 160 de poliţişti vor asigura ordinea publică de 1 Decembrie

politia

Aproape 160 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine pentru buna desfăşurare a manifestărilor dedicate sărbătoririi „Zilei Naţionale a României” şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, în judeţul Satu Mare.

La data 1 Decembrie vor fi organizate în municipiul Satu Mare şi de altfel în întreg judeţul, manifestări publice de amploare, ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului precum şi spectacole cultural-artistice. În acest context poliţiştii sătmăreni vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

Pentru ca desfăşurarea manifestărilor să aibă loc în condiţii de linişte, măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de aproape 160 de poliţişti rutieri, de ordine publică, de investigaţii criminale, de investigare a fraudelor şi din cadrul altor structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean.
Patrulele de siguranţă publică, pedestre şi auto, vor acţiona, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, iar poliţiştii de la transporturi vor supraveghea zona staţiilor de cale ferată şi trenurile de călători, pentru evitarea oricăror incidente ce ar putea aduce atingere siguranţei cetăţenilor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.