Pregătiți pentru deszăpezire

primaria-satu-mare
Primăria Satu Mare împreună cu firma de salubrizare care va efectua deszăpezirea sunt pregătite pentru a interveni în cazul venirii ninsorilor. Anunţul a fost făcut azi, 25 noiembrie în cadrul unei conferinţe de presă susţinute în Sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare.

Administratorul SC Florisal SA, Vasile Puşcaş prezent şi el la conferinţa de presă a anunţat că după ce începe ninsoarea se vor lua măsuri în ceea ce priveşte parcarea maşinilor pentru ca plugurile şi utilajele de deszăpezire să poată interveni cât mai uşor pe străzile din municipiul, reşedinţă de judeţ. „Populaţia va fi rugată ca o săptămână, sau cel puţin câteva zile să-şi parcheze maşinile pe o parte a străzilor şi următoarele câteva zile pe cealaltă parte pentru a putea interveni la înlăturarea zăpezii”, a declarat Puşcaş.

Potrivit acestuia, odată cu căderea primelor ninsori se va interveni pe trei niveluri. „Nivelul 1 vizează curăţarea podurilor şi a căilor de acces în oraş. Pe nivelul 2 se va interveni pe străzile principale din oraş iar nivel trei vizează toate celelalte străzi. Avem utilaje cu ce să intervenim şi de asemenea, vom lucra şi cu alte patru utilaje performate, două de o parte şi două de cealaltă parte a Someşului cu care timpul de intervenţie se va reduce extrem de mult”, spune patronul Florisal.

Primarul Dorel Coica a subliniat faptul că atât persoanele fizice cât şi societăţile comerciale au obligaţia de a curăţa trotuarele din faţa caselor şi firmelor pe care le deţin.
Valoarea contractului de deszăpezire la nivelul municipiului Satu Mare este de aproximativ 3 milioane de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.