Olimpia – Reşiţa 1-0 după un meci cu 2 cartonașe roșii (galerie foto)

olimpia-resita09olimpia-resita11 olimpia-resita12 olimpia-resita13 olimpia-resita14 olimpia-resita15 olimpia-resita16 olimpia-resita17 olimpia-resita18 olimpia-resita19 olimpia-resita20 olimpia-resita21olimpia-resita01olimpia-resita02 olimpia-resita10 olimpia-resita08 olimpia-resita07 olimpia-resita06 olimpia-resita05 olimpia-resita04 olimpia-resita03

Olimpia Satu Mare învinge cu 1 la 0, pe teren propriu, Metalul Reşiţa la capătul unui meci destul de tensionat cu două eliminări, antrenori trimişi în tribune şi o ploaie de cartonaşe galbene împărţite de arbitrul central. Meciul s-a desfăşurat azi, 23 noiembrie de la ora 11.00.

În primul minut al partidei Bujor era cât pe ce să deschidă scorul însă a şutat slab dintr-o poziţie destul de bună. Apoi, în minutele 4 şi 6 trec pe lângă gol Lemac şi Zsiga. Elevii lui Tibi Csik se apropie tot mai periculos de poarta lui Pascal fără să reuşească să marcheze. După o jumătate de oră meciul devine mai potolit însă antrenorul reşiţenilor, Marian Pană contestă orice decizie a arbitrilor fiind trimis, la finalul primei reprizei în tribune de către oamenii de ordine. La sfârşitul primei reprize tabela de marcaj arăta scorul de 0 la 0.

În minutul 78 al partidei Danci primeşte cartonaş roşu fiind eliminat de pe teren, reşiţenii rămânând astfel în zece oameni. Antrenorul secund al reşiţenilor protestează împotriva eliminării lui Danci, fiind trimis ulterior în tribune. Golul victoriei vine în minutul 84 când Bujor deschide scorul şutând spre poarta lui pascal de la distanţa de 15 metri. Tensiuni au apărut şi pe banca de rezerve a oaspeţilor şi pentru a-i potoli arbitrul dă cartonaş galben unuia dintre jucători. Apoi, în minutul 90 arbitrul de la centru arată cartonaşul roşu pentru al doilea jucător de la Metalul Reşiţa, Cristian Robert.

La finalul partidei tabela de marcaj arăta scorul de 1 la 0, în favoarea echipei noastre.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.