Poşta Română a disponibilizat 76 de persoane în judeţul Satu Mare

Posta
În judeţul Satu Mare Poşta Română a disponibilizat luna trecută (octombrie 2013) un număr de 76 de persoane. Potrivit celor declarate de directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, Simona Derşidan, persoanele disponibilizate îşi vor primi drepturile în cursul lunii decembrie al anului în curs (2013).
Probleme sunt şi în ceea ce priveşte foştii angajaţi ai chioşcurilor de ziare. Derşidan spune că firma din Bucureşti a intrat în faliment în urmă cu aproximativ două săptămâni iar cele 26 de persoane disponibilizate din judeţ încă nu beneficiază de ajutorul de şomaj deoarece fostul angajator încă nu a depus documentele necesare la AJOFM Satu Mare.
Conducerea instituţiei sătmărene şi-a anunţat colegii din capitală care vor lua legătura cu reprezentanţii firmei în cauză pentru urgentarea rezolvării acestei probleme.
În aceeaşi ordine de idei, două firme din judeţ care activează în domeniul construcţiilor au anunţat că vor disponibiliza 20 de persoane pe perioada de iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.