Pensionarii cu vârsta de peste 75 de ani vor circula gratuit cu autobuzele Transurban

transurbanÎncepând cu anul viitor (2014) toţi pensionarii cu vârsta peste 75 de ani vor putea circula gratuit pe autobuzele Transurban.

„Dacă până în prezent am acordat gratuitate doar unor categorii de pensionari, din 2014 toţi vârstnicii de peste 75 de ani vor putea circula gratuit pe mijloacele de transport în comun ale Transurban”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica.
Vă reamintim că în şedinţa din 27 iunie, anul curent (2013), consilierii locali au votat proiectul de hotărâre cu privire la acordarea de gratuităţi pe autobuzele Transurban pensionarilor aflaţi la limită de vârstă, cu domiciliul pe raza municipiului Satu Mare şi cu pensia sub 500 lei pe lună. Hotărârea a intrat în vigoare din data de 15 iulie şi a vizat 1.388 de pensionari care îndeplinesc criteriile stabilite de autorităţi.

Un Comentariu la "Pensionarii cu vârsta de peste 75 de ani vor circula gratuit cu autobuzele Transurban"

  1. televizor   19 noiembrie 2013 at 2:36 pm

    Nu sunt de acord! Toti pensionarii trebuie sa poata sa circule gratuit. In orase mai mici se poate, la noi, doar daca… Cine ajunge pana la 75 de ani? Un carnet cu datele pensionarului si o stampila pusa de sofer pot sa confirme numarul de calatorii. Sa plateasca pensionarul si sa fie despagubit in luna urmatoare. Asa nici Cons Judetean nu ar plati inutil, iar pensionarii ar putea fi ajutati.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.