Şase medalii pentru dansatorii de la „Royal Dance Club”

royal-dance
Sportivii de la „Royal Dance Club” Satu Mare au participat sâmbătă, 16 noiembrie la cea de-a IV-a ediţie a Concursului naţional de dans sportiv “Cupa Ballroom” de la Arad. La această competiţie dansatorii de la “Royal Dance Club” au obţinut două medalii de aur, trei de argint şi una de bronz şi două perechi s-au calificat în finala concursului.

La ediţia din acest an al “Cupei Ballroom” au participat peste 350 de perechi din ţară, iar Cristian Cordea a fost invitat ca arbitru la această competiţie.

Perechile de la “Royal Dance Club” au avut o evoluţie remarcabilă obţinând următoarele rezultate la diferite categorii de vârstă şi clasă:
Ciprian Mariţa – Oana Bumba: locul I la Open Basic, vârsta 6-11 ani
Laurenţiu Ocian – Oana Jagher (FOTO): locul I la Open Basic Standard, vârsta 14-15 ani
Răzvan Burciu – Diana Varga: locul II la Open Standard, vârsta 16-35 ani
David Maskulik – Iris Roatiş: locul II la Open Basic Standard şi locul III la Open Basic Latino, vârsta 14-15 ani
Raul Moga – Silvia Săvianu: locul II la Open Latino, vârsta 16-35 ani pereche mixtă “Stelele Dansului” Oradea – “Royal Dance Club” Satu Mare
Thomas Sollosi – Luiza Jurguţ: locul IV la clasa D
Alex Pandi – Cristina Roman: locul IV la Clasa E, vârsta 14-15 ani.
Tot la acest sfârşit de săptămână România şi “Royal Dance Club” au fost reprezentaţi la Viena la “Austrian Open Championships”, ediţia XX de perechea Eduard Ignat – Nadia Nyiki. Sportivii noştri au terminat competiţia pe un onorabil loc 34 onorabil, din 57 de perechi, concurând cu cei mai puternici dansatori din: Rusia, Moldova, Ucraina, Germania, Austria, Croaţia şi Ungaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.