Andreea Paul îi răspunde lui Mircea Govor

andreea-paul
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 12 noiembrie la sediul PDL Satu Mare, deputatul democrat-liberal Andreea Paul a răspuns unor acuzaţii aduse luni, 11 noiembrie de către preşedintele PSD Satu Mare Mircea Govor. Vă reamintim că liderul PSD a declarat ieri că deputatul PDL se opune proiectului de la Luna Şes şi a construirii unei noi primării la Tăşnad.
La conferinţa de presă a participat şi vicepreşedintele PDL Ciprian Costea.

„Păcat că aşa înţelege PSD Satu Mare să facă politică în defavoarea sătmărenilor, prin minciună şi dezinformare. A afirmat (referindu-se la preşedintele PSD Satu Mare) că nu susţin proiectul de la Luna Şes. Minciună. Am afirmat contrariul tocmai în conferinţa de presă şi în cadrul Comisiei de Buget-Finanţe aflată în vizită la Satu Mare. Am pledat pentru o viziune corectă pentru sătmăreni. Prefer pentru toţi sătmărenii şi oşenii infrastructura rezolvată decât o Primărie sau un parc de distracţii al PSD”, a menţionat deputatul PDL.

În ceea ce priveşte construirea unei primării la Tăşnad, deputatul democrat-liberal susţine că „acolo se pregăteşte un tun de 1 milion de euro pentru firmele de casă ale PSD. În loc ca puţinii bani pe care îi avem la bugetul de stat să fie îndrumaţi spre dezvoltarea centrului turistic de la Tăşnad prin care să se creeze locuri de muncă. Govor a declarat că nu reprezint interesele oşenilor şi că mă opun lor. Minciună”, susţine Andreea Paul.

În opinia acesteia, cu cele patru proiecte anunţate: construirea unei Primării la Tăşnad, finalizarea pârtiei de schi de la Luna Şes, modernizarea drumului Livada-Negreşti şi construirea celui de-al treilea pod peste Someş, deputatul Octavian Petric doreşte doar să-şi creeze imagine politică.

Deputatul democrat-liberal a afirmat că la bugetul pe 2013 a depus un număr de 90 de amendamente dar acestea au fost respinse în bloc de USL.

În luarea de cuvânt vicepreşedintele PDL Ciprian Costea a declarat că lupta pentru Apaserv are ca miză suma de 100 de milioane de euro, ceea ce reprezintă valoarea proiectului ce urmează a fi implementat în judeţul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.