Iulia Iepure – o voce ce a impresionat o ţară întreagă

iulia-iepure
E zâmbitoare, simpatică şi plină de optimism. Are doar 17 ani însă o voce cu care a fascinat o ţară întreagă trecând cu succes de prima fază a preselecţiilor la X Factor România 2013. Îi place muzica, să danseze şi nu în ultimul rând sportul. Cunoaşte patru limbi străine (engleză, germană, franceză şi spaniolă) şi se pregăteşte să studieze farmacia. Vă propun să o cunoaştem mai îndeaproape pe Iulia Iepure, tânăra ce a provocat furori la X Factor.

Reporter: După evoluţia de la X Factor te cunoaşte o ţară întreagă, totuşi, pentru început, te rog să ne spui câteva cuvinte despre tine. Cine este Iulia Iepure?
Iulia Iepure: Am 17 ani şi sunt elevă în clasa a XI-a C la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare, profil Ştiinţele naturii-bilingv engleză. Îm place muzica şi în afară de X Factor am mai participat şi la alte competiţii. În 2010 şi 2011 am participat cu trupa „Inedit” la Festivalul de la Vatra Dornei “Muziritm”. Tot în 2010 am participat la concursul „Steaua Sătmarului”, iar în 2011 şi 2012 la Concursul judeţean „Muzica Inimii Mele” (MIM) unde am luat diplomă de participare (în 2011), respectiv menţiune (în 2012) . De asemenea, am participat şi la un festival în Franţa, în Valence, în luna mai a acestui an, unde am luat trofeul concursului, reprezentând România cu trupa “2+1”, o trupă formată din trei membrii.
R.: De ce te-ai gândit să te înscrii la X Factor?
I.I.: M-am decis să fac acest pas pentru a mă afirma pe plan muzical, din dorinţa de a căpăta experienţă şi de a fi remarcată de personalităţi ale muzicii româneşti şi de ce nu, şi internaţionale. Decizia de a participa la X Factor îmi aparţine în totalitate. Iniţial părinţii au stat pe gânduri dar pe urmă, văzând dorinţa mea au decis să mă susţină.
R.: De când faci muzică şi ce gen preferi?
I.I.: Am început să studiez muzica din clasa a III-a. În ceea ce priveşte preferinţele mele muzicale aş aminti în primul rând genul pop-rock dar îmi plac şi alte genuri muzicale.
R.: Când te mai pot vedea sătmărenii pe micile ecrane?
I.I.: Sper, cât de curând în a doua etapă, în Bootcamp.
R.: Ce hobby-uri are Iulia Iepure?
I.I.: Îmi place foarte mult cititul, filmele, sportul, iar muzica reprezintă o pasiune pentru mine.
R.: Care sunt planurile tale de viitor?
I.I.: Îmi voi continua drumul în muzică, iar după terminarea liceului doresc să urmez cursurile Facultăţii de Farmacie, după care mă voi lansa într-o nouă competiţie în muzică.

 httpv://youtu.be/FgMaYrdvGMk

Un Comentariu la "Iulia Iepure – o voce ce a impresionat o ţară întreagă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.