Florian Opre-Zazula: „Rockul este o muzică de suflet. Nu se învaţă. Se simte”

Zazula1
Florian Opre-Zazula este cel de-al treilea sătmărean care a făcut show pe scena X Factor România. În emisiunea de duminică (10 noiembrie) seara, acesta a obţinut trei de „DA” din partea juraţilor, impresionând publicut prin voce şi prestaţia sa scenică.

Reporter: Pentru început te rog să ne spui câteva cuvinte despre tine. Cine este Florian Opre-Zazula, omul a cărui voce a impresionat juraţii de la X Factor?
Florian Opre-Zazula: Mă numesc Florian Opre-Zazula, am 34 de ani, sunt căsătorit cu Diana Opre-Zazula şi sunt grafician la o companie de producţie publicitară din Satu Mare.
R.: De ce te-ai gândit să te înscrii la X Factor?
F.O.Z.: Am fost convins să participit la X Factor de către soţia mea, Diana. Ea a considerat şi m-a convins că aş putea să am un cuvânt de spus în ceea ce priveşte industria muzicală din România, şi nu numai.
R.: Ce înseamnă muzica în general şi genul rock în special, pentru Florian Opre-Zazula?
F.O.Z.: Nu aş putea să spun ce anume înseamnă muzica rock pentru mine. În niciun caz nu înseamnă haine de piele şi mai ştiu eu ce caracteristici sau vicii care li se atribuie rockerilor. Rockul este o muzică de suflet. Nu se învaţă. Se simte.
R.: Ai mai participat şi la alte concursuri de muzică?
F.O.Z.: Nu prea am participat la concursuri de genul ăsta pentru că nu am căutat niciodată să mă arunc în lumina reflectoarelor sau a publicului. Însă de la o vârstă a început să-mi placă foarte mult ceea ce fac şi îmi doresc chiar să trăiesc din muzică.
R.: Cât de important este pentru tine X Factor?
F.O.Z.: Nu pot să spun că este atât de important acest X Factor. Este un show de televiziune cu minusuri şi plusuri, însă poate fi şi o portiţă care să-mi deschidă nişte drumuri pe care poate nu puteam păşi dacă nu ajungeam aici.
R.: Când te mai pot vedea sătmărenii pe scena acestui show de televiziune?
F.O.Z.: Nu ştiu când mă vor putea vedea sătmărenii la televizor, însă mă pot vedea şi auzi sigur la concertele mele susţinute cu trupa mea de rock acustic, Florian Acoustic (Facebook: https://www.facebook.com/florianuacoustic). Youtube: https://www.youtube.com/user/florianacoustic). Chiar vă aştept cu drag.
R.: În afară de muzică ce alte hobby-uri mai are Florian Opre-Zazula?
F.O.Z.: Nu prea mai am timp de alte hobby-uri, iar timpul liber care îmi mai rămâne mi-l petrec alături de familie.
R.: Dar planuri de viitor?
F.O.Z.: Planuri de viitor? Mă gândesc la muzică. Să vedem … n-aduce anul ce-aduce ceasul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.