Conducerea PNL decid azi EXCLUDEREA lui Sorin Roșca Stănescu

sorin-rosca-stanescu

Biroul Politic Național al PNL va lua astăzi în discuţie excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu. Cererea a fost făcută chiar de liderul formaţiunii, Crin Antonescu. Decizia vine după ce senatorul l-a acuzat pe Traian Băsescu de spălare de bani, în baza unor documente care au fost declarate false. Sorin Roşca Stănescu a reuşit să fie o sursă de scandal pentru liberali. Mai multe critici ale sale la adresa lui Victor Ponta şi a Partidului Social Democrat au fost pe punctul de a rupe Uniunea Social Liberală.

Decizia BPN al PNL va trebui confirmată apoi în Delegația Permanentă a partidului. Ultimii excluși din PNL au fost Vlad Moisescu, fost vicepreședinte al PNL, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 și Diana Tușa, deputat.

Propunerea de exludere din PNL a fost făcută chiar de liderul pardiului, Crin Antonescu. „În momentul în care Oficiul de Spălare a Banilor, Parchetul General, instituții abilitate, ne spun că e vorba despre documente false, în acest moment am convocat biroul politic pentru luni, unde propunem excluderea” a spus Antonescu.

citeste aici articolul complet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.