Sinucigaşul șef al Sătmarului a comis-o din nou

sinucigas1
Trecătorii au sunat vineri (8 noiembrie) seara la „112” când au văzut că un bărbat stă pe conducta de gaz de pe marginea Podului Golescu şi ameninţă că se aruncă în Someş. Pentru a preveni producerea unei tragedii la faţa locului au ajuns poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti dar şi un echipaj de la SMURD.

Mircea Oros, în vârstă de 47 de ani nu este la prima tentativă de suicid acesta a recurs la acest gest de şase ori în ultimii doi ani, „regizând” totul după acelaşi plan. Vineri seara, Oros a trecut balustrada de pe marginea podului, s-a aşezat pe conducta de gaz şi a ameninţat că se aruncă în gol deoarece este supărat pe viaţă şi pe „sistem” şi că nu mai are rost să trăiască.
Bărbatul susţine că a fost cadru militar 8 ani de zile. În prezent, acesta îşi duce veacul în zona Podului Galben (Tehnologic) din Satu Mare.

În cele din urmă, după ce a vorbit îndelung la telefon iar apoi a purtat discuţii cu poliţiştii sosiţi la faţa locului bărbatul a renunţat la gândul de a-şi pune capăt zilelor, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Psihiatrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.