S-a făcut recepţia tehnică a lucrărilor la Policlinica Veche

policlinica2policlinica1policlinica3policlinica4
Azi, 6 noiembrie a avut loc recepţia tehnică a lucrărilor executate la Ambulatoriul II (Policlinica Veche) situat pe strada Gheorghe Lazăr din Satu Mare. La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, cei doi vicepreşedinţi Mircea Govor, respectiv Rudolf Riedl dar şi reprezentanţi ai firmei constructoare, SC Tehnoclima General Contractor SRL Oradea.

Valoarea totală a lucrărilor este de 6.571.177,80 lei cu TVA inclus. Potrivit celor declarate de Ştef, Ambulatoriul renovat va fi deschis publicului în perioada martie-aprilie 2014. „Până atunci spaţiile trebuie dotate cu mobilier şi aparatură de ultimă generaţie. Singurele spaţii ce vor fi scoase la licitaţie sunt cele din partea dreaptă de la parter în rest nu va fi niciun cabinet medical privat. În cadrul ambulatoriului vor funcţiona specialităţi complementare celore din spital”.

În luarea de cuvânt, Mircea Govor a declarat că „această lucrare este o investiţie importantă pentru sistemul de sănătate sătmărean, pentru cei care lucrează în sistemul sanitar dar şi pentru sătmărenii de rând. Este o lucrare de excepţie a Consiliului Judeţean. Vrem să achiziţionăm mobilier şi aparatură de ultimă generaţie şi dorim să se păstreze o ordine şi o curăţenie ca în occident”.

În ceea ce priveşte lucrările executate, în interior s-a făcut o recompartimentare a spaţiului, s-au creat grupuri sanitare suplimentare, s-a instalat un ascensor modern, a fost schimbată pardoseala, au fost înlocuite finisajele interioare, s-a lucrat la înlocuirea instalaţiilor de încălzire şi a celor sanitare. De asemenea, a fost consolidată şi structura de rezistenţă a clădirii.
În exterior s-au efectuat lucrări de izolaţie a clădirii, au fost construite două rampe pentru accesul persoanelor cu handicap, s-au executat lucrări de pavare a curţii interioare şi lucrări de hidroizolaţie la terasa clădirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.