Olimpia Satu Mare a terminat la egalitate cu CS Mioveni

olimpia-satu-mare

Echipa fanion a Sătmarului a făcut scor egal în meciul jucat azi, 6 noiembrie pe teren propriu în compania formaţiei CS Mioveni.

În prima partea a jocului, sătmărenii au avut câteva ocazii, Zsiga în minutul 8 a executat o lovitură liberă și a trimis balonul în bara porții. Oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 25, prin Popa care a profitat de greșeala lui Șuta și a înscris primul gol al partidei. Câteva minute mai târziu, Zsiga a transformat un penalty și a restabilit egalitatea, iar scorul la pauză a rămas egal, 1-1.

Repriza secundă a fost dominată pe deplin de formația oaspete. Aceștia au avut numeroase ocazii, însă nici una dintre acestea nu a fost cu succes și astfel, fiecare echipă a câștigat câte un punct.

« A fost un meci bun, ambele echipe au practicat un fotbal spectaculos. Cred că din această confruntare s-a văzut că se poate juca și un fotbal de calitate în Liga a II-a », a declarat antrenorul echipei CS Mioveni, Ion Moldovan.

« Nu ar fi stricat să mai avem oameni în spate, dar eu zic că am muncit pentru punctul acesta și am depus un efort ca să câștigăm măcar un punct. Din păcate, astăzi puteau să câștige oaspeții », a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Pentru Olimpia au evoluat: Șuta-Muntean, Ene, Mureșan, Iuhas, Gavrilescu, Villand (78 Bujor), Svarczkopf (66 Micaș), Zsiga, Feier (70 Dragoș) şi Lemac.

 

 

Un Comentariu la "Olimpia Satu Mare a terminat la egalitate cu CS Mioveni"

  1. Andu   1 iunie 2017 at 6:59 am

    Olimpia Satu Mare nu joaca rau, dar uneori zau ca nu inteleg de ce sunt tot in Liga 2. Au facut ieri 7-0 cu Braila, care e totusi la mijlocul clasamentului.
    Promoveaza Juventus de pe prima pozitie, desi in meciurile directe au castigat destul de interesant. Pe 1 Aprilie Juventus a reusit sa-si consolideze victoria abia dupa ce a primit Olimpia doua cartonase rosii.
    Sper ca Bogdan Andone sa-si prelungeasca contractul, deoarece echipa merge destul de bine pe mana lui.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.