Biblioteca Judeţeană Satu Mare premiată la Conferinţa „Future Libraries” de la Bucureşti

biblioteca-premiu
Pentru a marca finalul implementării programului naţional „Biblionet-Lumea în biblioteca mea”, în perioada 30 octombrie-1 noiembrie s-a desfășurat la Biblioteca Națională a României Conferința „Future Libraries” și Târgul de inovație „Future Communities”.

La acest eveniment Biblioteca Județeană Satu Mare a fost reprezentată de către o delegație compusă din Angela Câmpian, directorul interimar al instituției și coordonator local în cadrul Programului Biblionet,  Raluca Istrate și Bianca Ciceo, bibliotecari-traineri Biblionet.

Un punct distinct în agenta conferinței l-a reprezentat ceremonia de decernare a premiilor „Idei pentru mâine@biblioteca ta!”. Biblioteca Județeană Satu Mare a fost premiată la secțiunea „Impact, Advocacy & Mobilizarea comunității” pentru campania de promovare a importanței bibliotecii în comunitate, a lecturii și a unui mod de viață sănătos și activ – „Pedalez pentru bibliotecă”, inițiată de Raluca Istrate și derulată în 23 aprilie 2013, de „Ziua Bibliotecarului din România”, în contextul suitei de evenimente derulate în cadrul „Săptămânii Naționale a Bibliotecilor”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.