Maşină a Poliţiei de Frontieră implicată într-un accident între Ciuperceni şi Livada

accident
Circulaţia rutieră a fost blocată mai bine de o jumătate de oră din cauza unui accident de circulaţie ce a avut loc azi, 4 noiembrie între Ciuperceni şi Livada. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 15.30.

Din informaţiile pe care le deţinem reiese că în accident au fost implicate patru maşini dintre care una aparţine Poliţiei de Frontieră.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ne-a declarat că „accidentul a avut o singură victimă, un bărbat de 35 de ani care a fost transportat la spital. Acesta este poliţist de frontieră şi conducea maşina instituţiei. Circulaţia pe tronsonul respectiv a fost blocat aproximativ o jumătate de oră”.

Din primele investigaţii reiese că maşina Poliţiei de Frontieră a intrat într-un alt autoturism, ce a fost apoi proiectată în alte două maşini, producându-se o ambuscadă.

Un Comentariu la "Maşină a Poliţiei de Frontieră implicată într-un accident între Ciuperceni şi Livada"

  1. Piciu   4 noiembrie 2013 at 8:14 pm

    AMBUSCÁDĂ, ambuscade, s. f. 1. Acțiune de luptă în care inamicul este atacat prin surprindere. 2. Loc amenajat și ocupat de o subunitate militară, în scopul executării unui atac prin surprindere asupra dușmanului. — Din fr. embuscade Sursa: dexonline.ro —-Atenție la limba română. Vă implor, nu o mai violați!

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.