Democrat-liberalii sătmăreni merg pe mâna lui Predoiu la prezidenţiale

Catalin-Predoiu

În cadrul scrutinului intern ce a avut loc ieri, 2 noiembrie membrii PDL din judeţul Satu Mare au votat în majoritate, ca viitorul candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din 2014 să fie Cătălin Predoiu. Fostul ministru al Justiţiei a câştigat detaşat în faţa edilului din Arad, Gheorghe Falcă.

După centralizarea voturilor din cele opt secţii de votare organizate la nivelul judeţului a reieşit că prezenţa la vot a fost de 82,68%. Din numărul total al celor înscrişi pe liste 83,52% îşi pun încrederea în fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, 15,61% l-au votat pe primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă iar 0,87% din numărul buletinelor de vot au fost anulate.

Într-o scurtă caracterizare preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan îl descrie pe Cătălin Predoiu ca fiind “un om echilibrat şi un bun profesionist. Cătălin Predoiu a avut curajul să se înscrie în PDL când toţi şobolanii părăseau corabia. Este cea mai bună opţiune a partidului pentru alegerile prezidenţiale”.

Vă reamintim că, Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu au venit joi, 31 octombrie la Satu Mare pentru a-şi prezenta proiectele de ţară în faţa democrat-liberalilor din judeţul nostru.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.