Piscina “Select” este pe punctul de a fi închisă

Tiberiu-Markos
În numele unui grup de sportivi, Tiberiu Markos a luat azi, 31 octombrie cuvântul în cadrul şedinţei de consiliu local cerându-le sprijin  aleşilor locali. Acesta susţine că, singura piscină pentru înot sportiv din oraş, cea de la Select urmează să se închidă iar Primăria ar putea reprezenta un real sprijin pentru ca sportivii să aibă unde să se antreneze.

Iniţial, pe ordinea de zi a şedinţei era şi un proiect de hotărâre prin care se dorea ca Primăria să se asocieze cu firma respectivă pentru a pune la dispoziţia sportivilor acea piscină. La începutul şedinţei însă, proiectul de hotărâre cu pricina a fost retras de pe ordinea de zi. În luarea de cuvânt, Marcela Papici a declarat că speră că la şedinţa următoare se va discuta şi acest proiect.

Propunerea nu a fost bine primită de consilierii locali, mai ales de Maskulik Csaba şi Gergo Butka care şi-au arătat toată deschiderea pentru a sprijini sportul sătmărean însă sub altă formă, pe baza unor date concrete. „Sunt de acord cu sprijinirea sportului sătmărean dar nu aşa cum a fost pusă problema. Firma despre care vorbim este în insolvenţă. Dacă noi venim şi sprijinim această firmă, mâine, poimâine o să ne trezim cu 100 de alte firme care ne solicită ajutorul”, a declarat Butka.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.