Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă şi-au prezentat proiectele la Satu Mare(foto)

pdl-satu-mare6
Catalin-Predoiupdl-satu-mare1pdl-satu-mare2pdl-satu-mare3pdl-satu-mare4pdl-satu-mare5pdl-satu-mare7

Doi dintre cei trei potenţiali candidaţi ai PDL la Preşedinţia României au venit ieri, 30 octombrie la Satu Mare pentru a-şi prezenta programele în faţa membrilor sătmăreni ai partidului. Întâlnirea cu democrat-lberalii sătmăreni a avut loc în Sala de conferinţe a Muzeului Judeţean, cu începere de la ora 18.00.

La întâlnire au participat preşedintele PDL, Vasile Blaga, fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, edilul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, deputatul democrat-liberal, Andreea Paul şi aproximativ 200 de membri ai PDL Satu Mare. Cel de-al treilea candidat, Simona Creţu, nu a mai ajuns la Satu Mare.

În luarea de cuvânt Petre Mureşan a subliniat faptul că acest procedeu de desemnare a candidatului pentru prezidenţiale în urma unui scrutin intern este unic pe întreg eşichierul politic din România. „Astfel totul decurge în mod transparent. Dar eu cred că oricare dintre cei doi candidaţi prezenţi aici este capabil să câştige prezidenţialele din 2014. Avem în faţă viitorul preşedinte al României”, a declarat Mureşan.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă şi-a prezentat programul intitulat „Societatea vie” subliniind apoi câteva obiective care în opinia sa sunt necesare pentru un viitor preşedinte. Falcă susţine că doar o dreaptă unită are capacitatea de a reconstrui România. „Este necesară unificarea dreptei pentru ca împreună să recroim România ca pe un stat modern, puternic dar discret, eficient şi loial cetăţenilor săi”, a declarat Falcă. Apoi a amintit câteva dintre realizările sale ca primar al Aradului, succese pe care ar dori să le multiplice la nivel naţional.

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu a vorbit despre importanţa câştigării alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale din 2014 însă atingerea acestui scop, în opinia liderului PDL se poate realiza doar prin unificarea dreptei. „Numai dreapta poate aduce prosperitate. Ponta trebuie oprit, deoarece Guvernul socialist ne distruge viitorul”, a subliniat Predoiu.

Democrat-liberalii sătmăreni sunt chemaţi la urne sâmbătă, 2 noiembrie pentru a alege candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. PDL-işti vor putea vota în cadrul a opt secţii de la ora 09.00 la 17.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.