12 primării din judeţ nu au decontat banii de navetă profesorilor

sedinta
Având în vedere că mai sunt primării care nu au decontat naveta dascălilor, liderul Sindicatul Învăţământului Preuniversitar (SIP), Ioan Drăgan a deschis această problemă în cadrul şedinţei de Dialog Social ce a avut loc azi, 31 octombrie în sala mare a Palatului Administrativ.

Pe lângă liderii de sindicat la întâlnire au participat, prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, deputatul USL, Octavian Petric, deputaţii UDMR, Erdei D. Istvan, respectiv Kereskenyi Gabor şi viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici.

Drăgan spune că de peste doi ani 120 de profesori nu şi-au primit banii de navetă „ceea ce este inadmisibil în condiţiile în care salariile dascălilor sunt aşa cum sunt. În această situaţie sunt 12 primării din judeţul Satu Mare. În cazul a patru localităţi au fost obţinute sentinţe judecătoreşti iar dacă situaţia nu se rezolvă noi suntem de acord şi cu intervenţia executorilor judecătoreşti la acele primării”.

În altă ordine de idei, Drăgan a adus vorba şi despre alte nemulţumiri din sistemul de învăţământ precum, finanţarea acestuia dar şi salariile mici ai dascălilor.

Un Comentariu la "12 primării din judeţ nu au decontat banii de navetă profesorilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.