Sătmăreni ţepuiţi de falşi angajaţi Apaserv

apaserv
Zilele trecute mai mulţi sătmăreni au anunţat reprezentanţii SC Apaserv SA Satu Mare că au fost contactaţi telefonic de persoane necunoscute ce susţin că ar fi salariaţi ai societăţii, îndrumându-i să contacteze un anumit număr de telefon în vederea încheierii contractelor de furnizare a serviciilor de apă-canal.

În acest sens, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 30 octombrie primarul municipiului, reşedinţă de judeţ dr. Dorel Coica a atenţionat sătmărenii că „sunt nişte şarlatani care sună la cetăţeni spunând că pot să încheie contracte de furnizare a serviciilor în numele Apaserv. Rugăm populaţia să nu răspundă la astfel de apeluri. Apaserv-ul are oameni care să se ocupe de aceste probleme”.

Directorul SC Apaserv SA, Dan Stegerean spune că aceste contracte se încheie în mod gratuit la sediul societăţii situată pe strada Ferăstrău nr. 9/A, în baza actului de identitate şi al unui document de proprietate (CF sau contract de vânzare-cumpărare).

Vă reamintim că SC Apaserv Satu Mare SA are următoarele numere de telefon: 0261.759080, 0261.59102, 0372.742.200, 0372.742.201 sau Telverde 0800.827.776 apel gratuit, non-stop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.