Primarul nu este de acord cu parcarea gratuită pentru consilierii judeţeni

platou-sm
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica nu este de acord ca aleşii judeţului să fie scutiţi de la plata taxei de parcare pe Platoul din Piaţa 25 Octombrie în timpul în care se află la Palatul Administrativ.

Solicitarea a venit zilele trecute din partea consilierului judeţean Alexandru Panea care spunea revoltat că poliţiştii locali l-au amendat în timp ce se afla la şedinţă. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef a declarat că va discuta această problemă cu primarul Dorel Coica.

Edilul însă a menţionat că nu a fost căutat pe această temă de către Ştef dar a subliniat faptul că nu i se pare corect ca aleşii judeţului să nu plătească taxă de parcare. În acest sens primarul a dat exemplul unor consilieri locali care au fost şi ei amendaţi tot în timpul şedinţelor de consiliu, dar care şi-au achitat datoriile.

„Dacă tot este atât de grijuliu cu consilierii, îi sugerez domnului preşedinte Adrian Ştef să le cumpere abonamente pentru parcare. Nu contează dacă este vorba despre consilieri judeţeni deoarece şi ei trebuie să respecte regulile ca şi orice alt sătmărean. Poliţia Locală nu iartă pe nimeni”, a declarat primarul.

4 Comentarii la "Primarul nu este de acord cu parcarea gratuită pentru consilierii judeţeni"

 1. Un Satmarean   10 ianuarie 2014 at 6:17 pm

  De ce fie scutiti aleşii judetului de la plata taxei de parcare pe Platoul din Piaţa 25 Octombrie?…toti platim taxe de parcare si amenzi in cazul in care nu le platim. Sau noi oamenii de rand avem venituri mai mari ca ei??? Domnilor alesi nu va sustrageti…voi ati inventat taxe de parcare…taxe de drum…taxe si iar taxe asa ca platiti ca aveti de unde!!!

  Răspunde
  • irinuc   10 ianuarie 2014 at 9:25 pm

   primarul a pus alt hot de la parcari la transurban sa lucreze e vb. de neacsu

   Răspunde
 2. ALCIBIADE   12 ianuarie 2014 at 2:19 pm

  ai vreo proba sau doar fabulezi ?

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   14 ianuarie 2014 at 6:24 pm

  irinuc , de ce taci ?

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.